(Bron/foto: avoord)

Prachtige trouwjurken en -pakken, een bruidstaart van wel vijf verdiepingen en mooie pianomuziek. De bruidsmodeshow van afgelopen maandag op Rijserf was een groot succes en de bewoners en huurders hebben er ontzettend van genoten! Meer dan 30 bruiden showden hun jurken. Sommige jurken waren wel 80 jaar oud. En er waren mooie trouwpakken en doopjurken te bewonderen.

Bij de dagbesteding hebben de bewoners en de medewerkers de decoratie voor het evenement gemaakt. Familie werd opgetrommeld om doopjurkjes en bruidsjurken van zolder te halen. Een collega heeft haar bakkunsten ingezet om de bruidstaart te maken. En een bewoner verzorgde enthousiast de muzikale begeleiding op de piano. Fantastisch om te zien hoe medewerkers, vrijwilligers, familie en bewoners samen hebben gewerkt om dit spektakel te organiseren.

De bruidskleding bracht mooie herinneringen naar boven voor onze bewoners. “Ik woon hier al drie jaar, maar dit was echt zo bijzonder en leuk om mee te maken,” vertelt een bewoner na afloop van de bruidsmodeshow. We bedanken dan ook iedereen die heeft meegeholpen aan deze bruidsmodeshow. Met in het bijzonder Fancy Fair Feestweekend Rijsbergen. Het evenement is mede mogelijk gemaakt dankzij hun schenking.