(Bron/foto: Hondenpension de Lindenberg)

Hondenpension de Lindenberg sluit per 1 oktober 2023

De afgelopen 35 jaar heb ik me, samen met ons fantastische team, met heel veel liefde en passie ingezet voor dit hondenpension. Nu is voor mij de tijd gekomen waarin ik meer aandacht wil besteden aan mijn gezin.

Dat combineert niet meer met het runnen van het hondenpension en daarom stoppen we per 1 oktober 2023. Dit betekent dat de dagopvang en vakantieopvang per 1 oktober wordt stopgezet.

Toen ik 35 jaar geleden de boxerkennel van mijn ouders overnam, had ik nooit gedacht dat dit zou mogen uitgroeien tot een pension waar we, op drukke dagen, meer dan honderd honden een leuke tijd mogen bezorgen.

Daar ben ik enorm trots op! Tegelijkertijd heeft deze groei ervoor gezorgd dat er, op elk moment van elke dag, een enorme verantwoordelijkheid rust op goede zorg voor de geliefde huisdieren die klanten ons toevertrouwen.

Een enorme eer, maar dit zorgt er wel voor dat we altijd met het pension bezig zijn.

De keuze om meer tijd voor mezelf te nemen was duidelijk, maar de beslissing om te stoppen was heel moeilijk. Ik wil jullie, onze klanten, bedanken dat jullie al deze tijd de zorg voor jullie honden aan ons hebben toevertrouwd. Het contact met de klanten, maar zeker de onvoorwaardelijke liefde van de honden ga ik missen.

Heel veel liefs,

José