(Bron/foto: Theater Zundert)

Vrijdag 10 maart Koutershof Rijsbergen:

Mark van de Veerdonk met PODIUMBEEST ONTSNAPT!

Mark van de Veerdonk - Beneluxtheater.jpegPodiumbeest ontsnapt! mag dan het allerlaatste cabaretprogramma van Mark van de Veerdonk worden, zijn handelsmerk blijft hetzelfde: een overdosis aan oneliners, anekdotes en prettig gestoorde meningen op een zalige hoop gegooid. En dat alles met zowaar een rooie draad! Ook in dit programma jakkert de Brabander weer lekker door in een ondenkbaar decor waar een doorsnee milieustraat zijn vingers bij aflikt. Na afloop rest maar één vraag: waarom zou hij in hemelsnaam stoppen?

Aanvang 20.30 uur

Info & tickets: www.theaterzundert.nl

Vrijdag 31 Maart Koutershof Rijsbergen:

Thomas Verbogt en Beatrice van der Poel met Montere Weemoed II

De stilte na een dichtgeslagen deur, de stilte na een mislukking, de stilte na een schaterlach, de stilte na een onverwacht woord of onverwachte beweging, de stilte na een verkeerd besluit.

Recensie Montere Weemoed II door Thomas Verbogt en Beatrice van der Poel –  Theaterkrant.jpegAuteur Thomas Verbogt en zangeres/componiste Beatrice van der Poel gaan opnieuw samen het theater in met nieuwe verhalen en nieuwe muziek: Montere Weemoed deel II Een must voor liefhebbers van literatuur, het Nederlandstalige lied en poëzie. Verhalen met een zachte glans van melancholie. Over donker en bitter gemoed, de lichtpuntjes in het bestaan, het avontuur van het alledaagse en dat alles gebracht met een grote glimlach.

Aanvang 20.30 uur

Info & tickets: www.theaterzundert.nl