(Bron/foto: Golfpark de Turfvaert)

𝙃𝙚𝙩 𝙩𝙚𝙖𝙢 𝙫𝙖𝙣 𝘽𝙧𝙖𝙨𝙨𝙚𝙧𝙞𝙚 𝙙𝙚 𝙏𝙪𝙧𝙛𝙫𝙖𝙚𝙧𝙩 𝙞𝙨 𝙤𝙥𝙯𝙤𝙚𝙠 𝙣𝙖𝙖𝙧 𝙘𝙤𝙡𝙡𝙚𝙜𝙖’𝙨!

ᴡɪᴊ ᴢᴏᴇᴋᴇɴ ᴇɴᴛʜᴏᴜsɪᴀsᴛᴇ ᴍᴇᴅᴇᴡᴇʀᴋ(sᴛ) ᴇʀs ʙᴇᴅɪᴇɴɪɴɢ ɪɴ ᴅᴇ ʜᴏʀᴇᴄᴀ ( ғᴜʟʟ ᴛɪᴍᴇ / ᴘᴀʀᴛ ᴛɪᴍᴇ)

Brasserie / restaurant De Turfvaert is gelegen op Landgoed De Turfvaert in Rijsbergen. Onze gasten zijn bezoekers van onze golfbaan en we ontvangen daggasten ( fietsers / wandelaars etc). Iedereen is welkom voor een kopje koffie, borrel, lunch of diner. Daarnaast zijn we ook een locatie voor feesten en vergaderingen. Wij zijn dagelijks geopend en bij mooi weer genieten onze gasten van een zon overgoten terras met een prachtig uitzicht over het landgoed.

https://nl.indeed.com/jobs?q=turfvaert&l=Zundert…

#vacature#opzoeknaarjou#Rijsbergen#horeca#werkenindehoreca#vacaturehoreca#nieuwecollega#brasseriedeTurfvaert