(Bron/foto: Burgemeester J. Vermue)

Inloopmoment Rijsbergen

Op donderdag 9 maart aan het einde van de middag werd Rijsbergen opgeschrikt door een massale zoektocht naar drie voortvluchtige verdachten. De situatie was dermate ernstig dat aan inwoners van Rijsbergen verzocht is om binnen te blijven. Uiteindelijk zijn, mede door duidelijke meldingen vanuit de buurt, na enkele uren drie verdachten aangehouden.

Burgemeester Vermue: “Wij zijn donderdagavond geconfronteerd met heftige beelden van voortvluchtige verdachten in onze gemeente. Een massale zoekactie is op touw gezet waarbij de oproep was om binnen te blijven en signalen te delen. Ik kan mij voorstellen dat dit voor inwoners van Rijsbergen impact heeft gehad en mogelijk ook angstige momenten heeft meegebracht. Wij zijn er voor u als u er behoefte aan heeft! Mede dankzij de forse en snelle inzet vanuit onze politie en de vele meldingen vanuit Rijsbergen zijn de verdachten aangehouden! Hier heb ik grote bewondering voor.”

Inloopmoment om na te praten over de zoekactie in Rijsbergen

We kunnen ons voorstellen dat deze omvangrijke zoekactie veel indruk op u heeft gemaakt. Heeft u behoefte aan een praatje? Wilt u even napraten met buurtbewoners?
Loop dan vrijdag 10 maart tussen 14:30 uur en 16:00 uur even binnen bij het Koutershof in Rijsbergen. Burgemeester Joyce Vermue is daar samen met de politie.