(Bron/foto: gemeente Zundert)

In onze gemeente kunt u – samen met uw buurtgenoten – een ‘handige haak’ aanvragen! Met een ‘handige haak’ draagt u een steentje bij aan het verminderen van zwerfafval in onze gemeente.

Waarom een handige haak?

Als uw een ‘handige haak’ aanvraagt voor een lantaarnpaal in uw buurt, dan kunt u uw Plastic-Heroeszakken ophangen. Op deze manier kunnen deze afvalzakken niet meer wegwaaien én wordt het voor honden en katten een stuk moeilijker om bij de zak te komen. Ook verkleint u de kans dat er afval uit de zak waait.

Waarom een handige haak?

Aanvragen

U kunt een ‘handige haak’ – samen met uw buurtgenoten – aanvragen via het aanvraagformulier. Onder dit bericht. Het is belangrijk dat u dit samen met uw buurtgenoten doet. In ieder geval met de bewoner die het dichts bij de desbetreffende lantaarnpaal woont. Zo weten wij zeker dat belanghebbenden instemmen met de plaatsing van een haak. En niet dat deze ongewenst bij iemand voor de deur wordt opgehangen.

Het ingevulde aanvraagformulier kunt u opsturen naar Kees Ooms (k.ooms@zundert.nl). Onze Servicedienst neemt – als de locatie voor de haak is goedgekeurd – contact op met de aanvrager over wanneer de haak klaar ligt om te worden opgehaald.

Bron: Gemeente Zundert

In de Eikenlaan zorgen de buren dat de ‘handige haak’ op maat gemaakt wordt zodat deze passend om de lantaarnpaal bevestigd kan worden.

(https://www.zundert.nl/…/Aanvraagformulier_-_handige…)

Vorig artikel170 jaar Van Gogh!
Volgend artikelBianca verzamelt kruisbeelden: “ik hou vooral van de symboliek”