(Bron Jeanet Zagers namens Canicross Zundert/ Foto: José van Trijp)

Wat was het allemaal spannend. We mochten gebruik maken van de nieuwe locaties van buurtschap Laarheide en boomkwekerij Boot en Dart. Er wordt daar nog volop gebouwd en iedere keer dat we gingen kijken was er weer wel iets veranderd. We kregen van hen en degenen die daar aan het bouwen zijn alle medewerking. Iedereen heeft zijn uiterste best gedaan om onze wedstrijd te laten slagen. Ook kregen we alle medewerking van alle grondeigenaren en aanwonenden waar het parcours over of langs liep.

Het was koud, maar voor de honden was het een ideale temperatuur. De deelnemers waren heel enthousiast over het parcours en de gezellige sfeer bij het start/finish gebied. Er waren wat stukken bij die zwaar waren, maar ook daar werd niet over geklaagd. Het is tenslotte
een cross! Er waren een 8-tal deelnemers uit de gemeente Zundert en het publiek dat kwam kijken was ook heel enthousiast. Vanuit Canicross Nederland, die mede met Canicross Zundert de wedstrijd organiseerde, niets dan lof. Vooral voor onze vrijwilligers. Op geen één wedstrijd zijn er zoveel vrijwilligers als bij ons. Toch het Zundertse samenhorigheidsgevoel!? Mede dankzij hen is alles gelukkig allemaal goed verlopen.

We kunnen terug kijken op een zeer geslaagde wedstrijd en willen dan ook iedereen die ditmogelijk hebben gemaakt hiervoor hartelijk danken.