(Bron/foto: Wijkagenten Zundert)

19-JARIGE MAN UIT RIJSBERGEN AANGEHOUDEN NA HENNEPVONDST IN VOERTUIG

Op een parkeerplaats aan de Akkermolenweg in Zundert, twee voertuigen gecontroleerd. Gedurende het eerste contact met de inzittenden van deze voertuigen, werd er direct een zéér sterke hennepgeur waargenomen en daarom werd de uitlevering gevorderd van alle aanwezige verdovende middelen.

De inzittende van één van de voertuigen, overhandigde hierop volgend een kleine hoeveelheid hasjiesj, echter was de aanwezige hennepgeur onmogelijk hiervan afkomstig. Daarom werd er een nader onderzoek ingesteld in de beide voertuigen.

Ondanks het feit dat de inzittende van het andere voertuig vol bleef houden dat er geen verdovende middelen in zijn voertuig aanwezig waren, werd hierin een ruime hoeveelheid gedroogde henneptoppen aangetroffen. Hierop volgend werd hij direct aangehouden wegens het bezit van softdrugs en het niet voldoen aan een bevel/vordering.

De aangehouden verdachte bleek een 19-jarige man uit Rijsbergen. Hij werd overgebracht naar het cellencomplex, alwaar medewerkers van de recherche vandaag met hem in verhoor zullen gaan.

De aangetroffen hoeveelheid gedroogde henneptoppen werd inbeslaggenomen en op het politiebureau gewogen. Hierbij werd geconstateerd dat het ging om een netto totaalgewicht van 500 gram! De kleine hoeveelheid hasjiesj werd eveneens inbeslaggenomen, echter wordt hieromtrent geen proces-verbaal opgemaakt.