(Bron/foto: Vogelrevalidatiecentrum Zundert)

Ben jij op zoek naar interessant, zinvol én creatief vrijwilligerswerk? Word dan onze Grafisch Vormgever!

VACATURE VRIJWILLIGER GRAFISCHE VORMGEVING

Vaardigheden

Kennis van Adobe Illustrator, Photoshop en Indesign

Functieomschrijving

Vogelrevalidatiecentrum Zundert is op zoek naar een vrijwilliger met interesse in grafische vormgeving. Als vrijwilliger “grafisch vormgever” maak je op verzoek de bestanden op in bestaande huisstijl. Hierbij kan gedacht worden aan sponsorbordjes, informatiebordjes in de tuin of educatieve projecten.

Je bent goed in de Nederlandse taal, je hebt kennis van Adobe (illustrator, photoshop en indesign) en hebt dit Adobe-pakket ook zelf in bezit.

Vogelrevalidatiecentrum Zundert is een bijzondere plek. Het is de grootste opvang voor inheemse vogels en zoogdieren in Nederland. Er werken enkele vaste krachten en ruim 120 vrijwilligers. Samen zorgen ze ervoor dat in het centrum ieder jaar duizenden dieren opgevangen en gerevalideerd worden. Daarnaast creëren ze een plek waar volwassenen en kinderen van dichtbij kennis kunnen maken met allerlei aspecten van de natuur om ons heen.

Als vrijwilliger “grafische vormgeving” zorg je ervoor dat ons centrum met al haar activiteiten en bijzondere gebeurtenissen op een professionele manier goed in beeld wordt gebracht. Je werkt vanuit een bestaande vormgeving, maar je krijgt de ruimte voor je eigen creativiteit. Je werkt op afroep en je kunt prima vanuit thuis werken.

Heb je interesse om het team van vrijwilligers te versterken door als vormgever aan de slag te gaan?

Neem dan contact op met Annemarie Brosens via e-mail op info@vrczundert.nl of telefonisch op 076-5974165.

Tijden: op afroep

Locatie: vanuit huis of op het centrum

Contactpersoon: Annemarie Brosens