(Bron/foto: Rucphenrtv.nl – 106.4 FM in de ether/Ziggo op het TV kanaal 45)

De politie heeft maandagmiddag16 oktober in Zundert op de Bredaseweg een 33-jarige man aangehouden omdat hij een 81-jarige vrouw uit het niets van haar fiets zou hebben geduwd op het moment dat zij de man fietsend wilde passeren. Zij belandde hierdoor in een droogstaande sloot langs de weg. Voorbijgangers moesten de bejaarde fietsster uit de sloot helpen.

De politie was na een melding van omstanders snel bij de plaats van het ongeval en kon de verdachte op heterdaad aanhouden. Het slachtoffer werd bij het fietspad aan haar verwondingen behandeld door de hulpdiensten. De oude vrouw werd uiteindelijk naar haar huisarts gebracht. Volgens de politie maakt ze het naar omstandigheden goed.

De verdachte, zonder vaste woon- of verblijfplaats, is naar het politiebureau gebracht. Agenten van de teamrecherche onderzoeken de mishandeling. De politie complimenteert in een bericht op sociale media de voorbijgangers: “Wij willen ze bedanken voor hun adequate optreden. Dankzij jullie kon de verdachte direct worden aangehouden en kreeg het slachtoffer de noodzakelijke medische hulp”.