(Bron/foto: Ruimte voor Ruimte)

Donderdagmiddag 25 oktober 2023 heeft de bouwrijpe oplevering plaatsgevonden van het Ruimte voor Ruimte plan ‘Hoefstraat’ in Rijsbergen. Na een korte toespraak van Wim van de Kerkhof (directeur Ruimte voor Ruimte) en wethouder Ellie Kools van Gemeente Zundert is de 1ste boom aangeplant. Deze officiële handeling is uitgevoerd door de kopers van de 12 bouwkavels, de wethouder, Piebe Idema (Sweco) en Wim van de Kerkhof. Ook de verkopende makelaars Van de Water Groep en Van Hassel makelaars evenals Aannemingsbedrijf Van der Zanden Moergestel B.V. waren aanwezig. Aansluitend konden de toekomstige bewoners onder het genot van een hapje en drankje nader kennismaken bij Restaurant Flore in Rijsbergen.

De aangeplante boom, een Zilveresdoorn, is tevens een symbool voor de maatschappelijke opgave van Ruimte voor Ruimte en dient als cadeau aan Sweco voor ruim 22 jaar toegewijde dienstverlening.

Aan de westzijde van Rijsbergen, omgeven door buitengebied met een agrarisch cultuurlandschap en bossen, ligt het exclusieve plan Hoefstraat. Het plan biedt 12 bijzonder ruime kavels van 700 m² tot 1.285 m². Aan de oostzijde van het plan worden voornamelijk twee-onder-een-kapwoningen gebouwd door Somnium Real Estate.

Ruimte voor Ruimte wenst alle kopers een voorspoedige bouwperiode toe!

#ruimtevoorruimte#gemeentezundert#rijsbergen#hoefstraat#bouwkavels#bouwrijp