(Bron/foto: Theater Zundert)

Zeer geslaagde ode aan Jan Rot

Het optreden van de vrienden van Jan Rot, onder leiding van de enthousiasmerende Marjolein Meijers, zal veel bezoekers van de voorstelling nog lang bij blijven. Naast eigen werk was Jan Rot (vooral?) bekend om het vertalen en zingen van bekende songs van anderen. Soms vrijwel letterlijk, soms met een eigen woorden, maar daarbij bleef hij altijd dicht bij de essentie van het nummer. “Angie” van the Rolling Stones werd “Ankie”, ” Yesterday” van de Beatles werd “Spiegelei”. 

Grappige en ontroerende teksten werden zeer goed uitgevoerd door 4 ras muzikanten, waarbij Marjolein herinneringen aan hun samenwerking met Jan Rot ophaalde. Én… de zaal kon meezingen, dankzij geprojecteerde teksten. Dit werd massaal gedaan en maakte de avond gezellig, sfeervol en intiem; kortom zeer geslaagd. 

We hebben een geweldige ROT avond gehad!

En we gaan door.. Op vrijdag 15 december komt Begijn Lebleu met zijn vogelvertelling: “KIJK” naar Zundert, naar het vogel revalidatie centrum welteverstaan. De opbrengsten komen ten goede van het centrum. We hopen daar nog meer mensen te zien. Voor info & tickets: www.theaterzundert.nl.

(Het delen van dit bericht in welke vorm dan ook (Facebook, Instagram, mondeling enz, wordt zeer gewaardeerd.)