raadhuis zundert

(Bron/foto: gemeente Zundert)

Inwoners die zich niet hebben afgemeld voor een papiercontainer, ontvangen deze voor het eind van dit jaar. Voor je een papiercontainer ontvangt, krijg je een brief met meer informatie. Deze week ontvangen de eerste huishoudens in onze gemeente een papiercontainer.

Wij zetten de papiercontainer voor je woning. Je hoeft dan niet thuis te zijn, maar controleer bij binnenhalen wél of de juiste adressticker op de container zit. De papiercontainer is grijs met een blauw deksel en heeft een inhoud van 240 liter.

𝗟𝗲𝘁 𝗼𝗽! Je kunt de papiercontainer pas vanaf 1 januari aan straat zetten. Zet je jouw oud papier en karton in december aan straat? Doe dit dan ‘los’, op de oude manier.

Bewoners van bovenwoningen en appartementen ontvangen geen papiercontainer. Zij kunnen vanaf 1 januari de ondergrondse papiercontainers gebruiken.