(Bron/foto: Café ’t Trefpunt Rijsbergen)

Voorstellen van nieuw aanspreekpunt bij Sporthal ’t Trefpunt in Rijsbergen.

Mijn naam is Lucia en woon sinds enkele maanden in Rijsbergen. Ik kom oorspronkelijk van Galder maar voel me hier in Rijsbergen al goed thuis.

Mijn jeugd heb ik doorgebracht op Galder en mijn middelbare scholen zijn volbracht in Breda. Wat beide een geweldige tijd is geweest.

Vanaf mijn 21 jaar heb ik samen met mijn vriend een café met twee feestzalen gerund in Baarle-Nassau. Genaamd Café de Baroes. In die tijd werkte ik ook nog 4 dagen bij de ABN Amro Bank. Het was een druk leventje maar ik heb er 11 jaar lang van genoten.

Vanwege reorganisatie bij de ABN Amro bank in 2020 heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik bij een accountantskantoor gaan werken als salarisadministrateur. Inmiddels al vele jaren maar het verveelt nooit.

Mijn sport verleden is best actief. Begonnen met handbal in de veiling te Breda. Vanaf mijn 14 jaar gevoetbald in competitie verband bij GESTA dames in Galder. SVU dames in Ulicoten en weer terug naar GESTA. Om het kort te houden heb ik tot mijn 43 jaar zelf gevoetbald en daarna ben ik nog vrijwillig trainer geweest bij de jeugd en de dames. Ik heb ongeveer 20 jaar getennist, maar gestopt vanwege blessure. Ook in de besturen van de voetbal en de tennis ben ik actief geweest.

De uitdaging die ik nu aan ga past eigenlijk precies in mijn verleden. Horeca en Sport.

En wat ik zelf ook belangrijk vind is dat ik met deze nieuwe uitdaging de “Resbaargse” mensen beter leer kennen. (hihi schrijf ik dat wel goed) Zeker de sportmensen die nu al sporten in de sportzaal.

Maar ook de mensen die graag een feestje willen geven in café het Trefpunt zijn van harte welkom. Gelegenheid tot 80 a 90 personen.

Kortom ben je nieuwsgierig geworden kom gerust een keer langs om kennis te maken, te sporten of te feesten. Ik heb er zin in.

Groetjes Lucia.