raadhuis zundert

(Bron/foto: Burgemeester J. Vermue)

Het is jullie vast niet ontgaan: Vanmiddag dansten veel leerlingen van Triple-S Dance erop los voor het raadhuis. Dat deden ze niet zomaar: Triple-S Dance is dringend op zoek naar een nieuwe locatie.

In de afgelopen maanden hebben de gemeente en de ondernemer contact gehad over een nieuwe locatie. De gemeente heeft meegedacht over mogelijke locaties (zowel vaste als tijdelijke locaties). De ondernemer heeft zelf wensen en opties aangedragen. De gemeente heeft iedere optie beoordeeld of deze locatie geschikt is. Zo kijken we naar zaken als verkeer en parkeergelegenheid. Een locatie dient daarnaast te passen binnen het bestemmingsplan of er dient een aanvraag gedaan te worden om hier van af te wijken. Wij zien dat er opties zijn die passend kunnen worden gevonden of gemaakt (tijdelijk of vast).

Voor ons als gemeente staat vast dat we graag in overleg blijven met deze ondernemer. Triple-S Dance is een begrip in de gemeente en daar zijn we trots op. Volgende week staat weer een overleg gepland.

Klik op deze link voor een video