(Bron/foto: Dartsdrive Rijsbergen)

LAATSTE UPDATE –

Beste deelnemers,

Aanstaande zondag vindt de 2024 editie van de Dartsdrive plaats. Hiervoor nog even enkele belangrijke mededelingen. Het complete reglement ontvang je rond de wedstrijddag via Whatsapp.

>>>AANVANGSTIJD<<<

We vragen iedereen UITERLIJK om 13:00u aanwezig te zijn bij ut Krisje. Hier schrijf je jezelf en je koppelmaat in en betaal je 10,00 euro aan inschrijfgeld CONTANT.
De eerste wedstrijden beginnen om 13:30u.

>>>WEDSTRIJDEN VIA WHATSAPP<<<

Na betalen van het inschrijfgeld, ontvang je de te spelen wedstrijden via een whatsapp bericht op het eerder doorgegeven 06-nummer. Dit zijn voor ieder koppel 5 wedstrijden.

>>>FORMAT<<<

We spelen volgens het leg-principe van “best of 3 legs”. De 1e leg start je met 501, vervolgens speel je een leg tactics en bij gelijke stand speel je een beslissende leg dubbel-in-dubbel-uit 301. Als het na de eerste twee legs 2-0 staat, is de wedstrijd gespeeld en wordt er 3-0 opgeschreven. Enkel de halve finales en de finale van de winnaarsronde in de knock-out fase worden gespeeld in een ander format.

De uitslag van je wedstrijd geef je door bij de betreffende café eigenaar. Zij geven dit dan weer door aan ons, zodat wij dit kunnen verwerken.

>>>WINNAARS EN VERLIEZERSRONDE<<<

Na de poulefase is het tijd om te gaan eten. Je speelt uiterlijk rond 16:30u je laatste poulewedstrijd. De beste 20 koppels kwalificeren zich voor de winnaarsronde en de minst goede 20 koppels kwalificeren zich voor de verliezersronde. Dit gebeurt volgens het knock-out principe. Je speelt dus na de poulefase nog minimaal één wedstrijd! Deze wedstrijden ontvang je ook weer via whatsapp.

De eerste wedstrijden van de winnaars- en verliezersronde starten om 18:25u.

Het kan dus zijn dat je om 16:30u klaar bent met je laatste wedstrijd en pas weer om 19:00u moet spelen. Dit is niet anders, in het schema hebben we alle tijd hard nodig. We rekenen dan ook op jullie begrip.
De finales zullen rond 21:00u – 21:30u plaatsvinden. Ben je eerder uitgeschakeld, blijf dan gerust nog even hangen in een van de cafés om wat potjes te kijken!

>>>CAFÉS BEDANKT<<<

Via deze weg willen we alle cafés alvast in het zonnetje zetten. Want zonder hen is er géén Dartsdrive.

Alvast erg bedankt voor alle medewerking en hulp en laten we er weer een mooie zondag van maken!

Cafe ut Krisje RsB
Connie’s Café
Jolly café
Het Kaffee
Marktzicht Rijsbergen
Ppj Snellen

Ben je ingeschreven, maar kun je toch niet meer meedoen? Laat het ons dan tijdig weten. Dan kunnen we nog een ander koppel blij maken.
Overige vragen? Mail ons dan nog even op dartsdriverijsbergen@outlook.com

Alvast veel plezier allen en we zien jullie zondag!

Groeten van de organisatie