(Bron/foto: Vogelnatuurwerkgroep Zundert/Dré Mutsters)

Beste vogelvrienden,

Vogelherkennningscursus 2024

De volgende vraag hebben we jullie vorig jaar ook gesteld. Kennen jullie deze zangvogels?

Nee!? Dat is jammer want deze vogels en nog tientallen andere soorten kunnen wij toch regelmatig in onze tuin of in onze directe omgeving aantreffen.
Heb je wel interesse om deze prachtige vogels te leren kennen dan adviseer ik om je nu aan te melden voor de vogelherkenningscursus die in maart weer begint. Ruim 70 vogelsoorten, die we in onze tuin of tijdens wandelingen in het bos of in het veld kunnen aantreffen, worden dan in vijf cursuslessen op woensdagavond uitgebreid met beeld en geluid aan de cursisten voorgesteld.

Onder begeleiding van ervaren vogelgidsen maken we ook drie veldexcursies op zondagmorgen door Zundertse natuurgebieden waar de theoretische kennis in de praktijk wordt getest. Na deze cursus zal geen boswandeling meer hetzelfde zijn want steeds leer je nieuwe vogelsoorten kennen en ook zul je versteld staan hoeveel vogelsoorten er op je voerplank komen…

Interesse om aan deze vogelherkenningscursus deel te nemen of wil je nog meer aanvullende informatie gelieve contact op te nemen met :
Dré Mutsters – email: dre@vnwgz.nl of telefoon: 06-81068016

Stuur deze cursusaankondiging gerust door aan familie, vrienden of kennissen die misschien ook belangstelling voor deze vogelcursus hebben. Meld je snel aan want het aantal deelnemers is vanwege de beschikbare ruimte niet onbeperkt en de belangstelling is ieder jaar weer groot.

Wellicht tot binnenkort,

Dré Mutsters