(Bron/foto: De Santspuy)

Yes!!! Daar zijn ze dan !

De eerste asperges, voor de 34 tigste keer op een ludieke bezorgd bij wederom een toprestaurant n.l. “Restaurant Boswachter Liesbosch” te Breda al vele jaren mogen wij hier onze asperges leveren, en we zijn er supertrots op!

Mooie ambiance en erg fijne mensen om mee samen te werken.
Net als wij een echt familiebedrijf. Dit jaar een lustrum van 100 jarig bestaan. Dus al honderd jaar is het restaurant eigendom van Familie Takx Robbert is de 4 de generatie, het is 1924 dat zijn voorouders dit overnamen, erg herkenbaar mijn voorouders hebben onze boerderij gekocht in 1922.
Robbert en ik begrijpen elkaar donders goed wat het betekent om de roots van je voorouders te koesteren en in deze huidige tijd te exploiteren. Dus was dit een mooi moment om de eerste asperges 2024 op een bijzondere manier hier te krijgen.

Uit onverwachte hoek n.l een oud klasgenoot van mij Corne Bossers had lucht gekregen van deze zoektocht en bood spontaan aan om de asperges te vervoeren met zijn 102 jaar oude Ford TT.
Wat een bijzondere beleving!
Mooie momenten zeg. Op 19 april heeft het Restaurant de aspergeavond waarbij ik uitgenodigd ben om e.e.a. Over dit mooie product” de koningin der groente “ uitleg mag geven, André Uydehaag de chef kok zal wederom “ t witte goud “ voortreffelijk laten smaken, Robbert Wanda, André en het hele team van Boswachter Liesbosch gefeliciteerd en dank !!

P.s de asperges zijn van af nu dus ook te koop op “ De Santspuy” voor de Paasdagen graag reserveren
p.s. delen word gewaardeerd!