(Bron/foto’s: Bernadette Rijvers)

Kunstenaars zetten hun deuren weer open op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur.

Om de twee jaar wordt de Open Atelierroute Rijsbergen georganiseerd en dit jaar al weer voor de negende keer. Op negen adressen kunt U het werk van tientallen kunstenaars komen bewonderen, een veelzijdige en inspirerende belevenis. Voorgaande jaren steeds een groot succes met veel bezoekers. Als U van fietsen houdt, is het mogelijk de fietsroute (met bewegwijzering) te volgen en daardoor dubbel genieten van zowel kunst als de mooie natuur die Rijsbergen te bieden heeft. Op alle locaties kan men starten en is de flyer met deelnemers en route aanwezig,  Uiteraard is de route langs de ateliers te bezoeken met de auto. Starten kan men vanaf elke locatie.

Te zien in Koutershof 4 schilderijen van Fien Peeters en Schildersgroep, Kreatief centrum keramiekgroep, portretgroep beeldend centrum  en Adré Roks met conceptueel keramiek .  St. Bavostraat 25, Monica Roeling met glas in lood/glasobjecten. Breedschotsestraat 4 Annie Graumans met Schildersgroep schilderijen en beelden.  Schriekenweg 3 Norbert Veeger met Beeldhouwgroep. Hazeldonksestraat 4 Bernadet Rijvers met schilderijen en Karin van Geel met keramiek. Slikstraatje 4 Frans Ermens met schilderijen en Gert van het Hart met fotografie. IJzermolenweg 6A, Lily en Monja Knol met schilderijen en pottenbakken. Boomkensevaart 5 Rina Martens met portrettekeningen. Nassaustraat 2 Marlies Vreijsen met iconen en schilderijen.

Bent U benieuwd, U bent van harte welkom op zaterdag 20 en zondag 21 april, alle ateliers zijn gratis te bezoeken zijn allen ook rolstoel toegankelijk.