(Bron / Foto’s: VVR)

 Schitterend nieuws voor Voetbal Vereniging Rijsbergen. Stukadoorsbedrijf Van Baal uit Rijsbergen is de nieuwe hoofdsponsor van VVR met ingang van seizoen 24/25. Hans van Baal, eigenaar en drijvende kracht achter Stukadoorsbedrijf van Baal, zette een handtekening onder een samenwerking voor 3 seizoenen.

Gevraagd naar zijn motivatie om dit te willen worden, antwoordt hij dat hij het belangrijk vindt om de club te steunen. ‘’De selectie moet een eenheid vormen en men is de laatste weken op dit punt op de goede weg wat tot uitdrukking komt in de uitstekende resultaten die worden behaald. Dit heeft zijn uitstraling op de rest van de vereniging, waarbij de andere teams net zo belangrijk zijn. De voetbalvereniging heeft immers een belangrijke sociale functie in ons dorpje.’’

Stukadoorsbedrijf van Baal is in 1998 opgericht door Hans van Baal uitgegroeid tot een professioneel en regionaal opererend bedrijf met een vestiging in Rijsbergen én Goes. De werkzaamheden verrichten zij voor zowel aannemers als particulieren en worden uitgevoerd door stukadoors welke stuk voor stuk een goede opleiding hebben genoten en over veel praktische ervaring beschikken.

Het feit dat ze zich naast bovengenoemde werkzaamheden sinds een aantal jaren ook hebben uitgebreid naar kelderafdichting, getuigt van een groeiende expertise.  Opstijgend vocht of lekkage via de overgang tussen de vloer en wand in woningen kan stukwerk ernstig beschadigen, wat zowel structurele als esthetische problemen veroorzaakt. Het team bij Van Baal Kelderafdichtingen staat klaar om deze problemen aan te pakken en uw stukwerk te herstellen. 

VVR gaat de naam Stukadoorsbedrijf van Baal de komende 3 seizoenen met trots uitdragen.