(Bron/foto: Rijsbergse Vliegerdagen)

Op 17 en 18 Augustus vindt de 14e editie plaats van de Rijsbergse Vliegerdagen (jaarlijks het derde weekend van Augustus).
De Rijsbergse Vliegerdagen is een weekend waarin we u kennis willen laten maken met de vliegersport. Tijdens dit weekend staan er honderden vliegers in de lucht, er zijn demonstraties en er word uitleg gegeven over de vliegers.

We hebben workshops voor de kinderen waarin ze leren hun eigen vlieger te bouwen. En nog veel meer, springkussen , kinderschmincken, zandbak, en samen op de foto met ….. (dat is nog een verrassing), workshop circus, snoep en knuffeldropping.
Entree, parkeren, fietsenstalling en alle kinderactiviteiten zijn gratis

Op zaterdagavond is er vanaf 20.00 uur lichtjesavond op de Rijsbergse Vliegerdagen.  Rond het veld wordt alles verlicht, duizenden led lampjes worden ontstoken zodra de duisternis invalt. Je kunt op het veld een “lichtroute” lopen.
Kom kijken en: “Laat je verrassen in de betoverende wereld van de lichtjesavond.”

Bij voldoende wind staan er ook verlichte vliegers in de lucht.

Ballonspektakel

Op zaterdag 17 Augustus gaan er vanaf ca. 17.30 uur 18 luchtballonnen opstijgen vanaf de Rijsbergse Vliegerdagen, waaronder een aantal hele bijzondere exemplaren. Een kleurrijk schouwspel wat je absoluut niet wil missen. 
Het ballonspektakel is geschikt voor jong en oud.

Na de vaart komen de ballonnen terug naar het veld en zodra de duisternis invalt gaan de ballonnen een nightglow doen op muziek. De ballonnen worden dan helemaal verlicht!
Een aanrader om te komen kijken.

Wil je mee varen met een luchtballon klik dan hier.

Tot ziens op 17 en 18 Augustus 2024 (Tiggeltsestraat 13, Rijsbergen)
Meer informatie op : Rijsbergsevliegerdagen.nl
Facebook Rijsbergse Vliegerdagen
Instagram Rijsbergse Vliegerdagen