(Bron/foto: Niek Hartman Autoservice)

Op 1 augustus 2014 begon ik met mijn onderneming op de Waterman 13A. Met 2 bruggen en een mooie buitenlocatie had ik voldoende ruimte om al mijn fijne klanten te helpen. Mijn dagen waren al snel gevuld en de tijd vloog voorbij. Met veel plezier denk ik hieraan terug!

Voordat ik het wist was mijn onderneming dusdanig gegroeid dat er twee monteurs in dienst waren getreden en de locatie op de Waterman 13A eigenlijk te klein werd. Toen de gelegenheid zich voordeed zijn we naar een groter pand om de hoek verhuisd; de Waterman 1. Intussen is het team uitgebreid naar 5 man en een heel fijn klantenbestand om voor te werken.

Enorm trots ben ik op het hechte team wat we opgebouwd hebben en dankbaar voor de steun van alle personen (mijn vrouw, familie, vrienden), om me heen die mij geholpen hebben mijn onderneming uit te laten groeien tot wat het nu is.

Daarnaast ben ik ook dankbaar voor alle klanten die dagelijks hun auto’s brengen en op het vertrouwen dat wij van hen krijgen. Wij hopen dit nog vele jaren te mogen doen!

𝗨𝗶𝘁𝗲𝗿𝗮𝗮𝗿𝗱 𝗺𝗼𝗲𝘁 𝗱𝗲𝘇𝗲 𝗺𝗶𝗷𝗹𝗽𝗮𝗮𝗹 𝗴𝗲𝘃𝗶𝗲𝗿𝗱 𝘄𝗼𝗿𝗱𝗲𝗻!

Daarom geef ik onder mijn vaste klanten 10 gratis APK’s weg.
Wat moet je doen? Plaats een reactie onder dit bericht. In de laatste week van augustus maken wij de winnaars bekend!

Daarnaast ga ik deze mijlpaal vieren met mijn werknemers, familie en vrienden! Aanstaande vrijdag sluiten wij daarom om 12:00 uur onze deuren om te gaan genieten van een welverdiende borrel en barbecue.

Zaterdag 3 augustus zijn we de hele dag gesloten om hiervan na te genieten.

𝗢𝗽 𝗻𝗮𝗮𝗿 𝗻𝗼𝗴 𝘃𝗲𝗹𝗲 𝗺𝗼𝗼𝗶𝗲 𝗷𝗮𝗿𝗲𝗻, 𝗽𝗿𝗼𝗼𝘀𝘁!
Niek Hartman