raadhuis zundert

Zondag 6 oktober: Herdenking Vloeiweide-drama

De herdenkingsdienst in de St. Bavokerk start om 10.30 uur. Vervolgens is er, om 12.00 uur, een stille tocht vanaf de hoek Hellegatweg / Sintelweg naar het herdenkingsmonument op de Vloeiweide

Kinderboerderij de Leijhoeve, dierendagfestival.

een dierendag festival! Kom je ook? Er is van alles te doen!

Leger des Heils Zundert

Het is alweer oktober, vanaf vandaag hangt onze winkel vol met leuke herfst en winter mode. Van harte welkom! De koffie staat klaar.

Truckersrit Rijsbergen

Vanaf 13.30 zal de truckersrit starten! Jullie kunnen onderweg dus hier en daar wat vertraging hebben.. De verkeersregelaars zorgen voor de veiligheid dus volg deze regels dan ook goed op!

Wethouder Judith Kuijpers opent “80 jaar vloeiweide drama” expositie.

In 2024 en 2025 vieren en herdenken we de bevrijding en dat we sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog in vrijheid leven. In de Gemeente Zundert zijn veel activiteiten die in het teken staan van deze gebeurtenis.

Kapsalon Frans 23 december 2024 geopend

Kapsalon Frans 23 December 2024 geopend

Politie Basisteam Weerijs

Mevrouw ik heb hier een loslopend hondje gevonden midden in het bos. Ik stel de vrouw de vraag in welk bos dat ze is, en wat voor soort hond dat ze heeft gevonden.

Wethouder Judith Kuijpers bezoekt de Taaloefengroep

Een diverse groep mensen, afkomstig uit verschillende werelddelen, komt hier wekelijks samen om Nederlands te oefenen. Wethouder Kuijpers begeleidde vandaag een van de subgroepen bij het lezen van de Start!-krant.
Rijsbergen Digitaal