Home Golden earring en Blof tribute in de Koutershof

  Golden earring en Blof tribute in de Koutershof

  816
  Kaart niet beschikbaar

  Datum/Tijd
  Date(s) - 20 maart 2022
  18:00 - 23:45

  Locatie
  Rijsbergen

  Categorieën Geen Categorieën


  Tributebands zijn er in allerlei soorten en maten.
  Voornamelijk voor grote, internationale acts, zoals Kiss, U2 en the Beatles. Waarom niet een coverband die zich alleen maar bezig houdt met het beste werk van Nederlands populairste rockband: BLØF!
  TeBoven brengt een evenwichtige balans tussen de grootste hits en het beste werk van BLØF ten gehore. Soms net even anders maar vaak ook verrassend dichtbij het origineel. Eén ding is zeker: TeBoven behoudt zijn eigen karakter en speelt altijd vol overgave, waardoor een breed publiek wordt aangesproken!
  Temporary Madness heeft, voor hun tribute to the Golden Earring, een enorme hoeveelheid materiaal om uit te putten. De Golden Earring schreef en schrijft nog steeds geschiedenis als de beste Nederlandse rockband allertijden, met een indrukwekkende lijst aan hits en internationale successen. In hun ode aan deze fantastische rockband laat Temporary Madness je niet alleen de voor iedereen bekende hits horen, zoals “Radar Love”, “The Twillight Zone” en “When The Lady Smiles”, maar brengen zij ook de parels uit het verleden, zoals “Just Like Vince Taylor”, “She Flies On Strange Wings”,” The Road Swallowed Her Name” en ” Avalanche of Love”. Nummers waar de ware Golden Earring fan volop van zal genieten. Gedurende anderhalf uur neemt Temporary Madness je mee op een rock-trip door de tijd.
  Geïnspireerd, energiek en met een flinke dosis aanstekelijk enthousiasme laat Temporary Madness zien dat ze hun naam meer dan waard zijn. Temporary Madness bestaat uit 4 zeer ervaren muzikanten. De gitarist en basgitarist hebben met hun vorige band in 2006 en 2007 menigmaal het voorprogramma van de Golden Earring mogen verzorgen. Zij hebben hiermee optredens gedraaid in imposante rocktempels zoals de Heineken Music Hall. De drummer heeft zijn geweldige drumtechniek geleerd van de meester Cesar Zuiderwijk zelf en laat horen dat een rete-strakke ritmesectie het verschil maakt tussen leuk en fantastisch. Na enig zoeken is Temporary Madness uiteindelijk gecompleteerd met een leadzanger die al ruim 25 jaar ervaring op de stembanden heeft zitten en die inmiddels zijn strepen in de Nederlandse rockscene ruimschoots heeft verdient.
  Open: 17:00u
  Aanvang: 18:00u