Ga eropuit, herken en leg vast wat een bepaalde kunstenaar trof.
Dat kan een indrukwekkend vergezicht zijn of een karakteristieke boom, maar ook een opvallende lichtval, structuur of atmosfeer. Deel je foto op social media met #museumbuiten. De twee mooiste inzendingen worden beloond met een wandeling door natuurgebied de Oude Buisse Heide, onder begeleiding van een boswachter van Natuurmonumenten en een kunsthistoricus van de Vereniging Rembrandt.De Vereniging Rembrandt organiseert samen met Natuurmonumenten een fotowedstrijd ‘Ode aan het Nederlandse landschap’. De organisaties dagen mensen uit de natuur in te gaan en een foto te maken van een landschap of landschappelijk motief dat een werk van een bekende kunstenaar in herinnering brengt.
Als inspiratie: enkele van de inzendingen die je ziet op de website van Vereniging Rembrandt.

(Bron/foto: Vvv Zundert)

Vorig artikelWij maaien onze bermen ecologisch en bijvriendelijke
Volgend artikelNieuwe bestemming voor klinkers oude Rucphenseweg