In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 16 maart 2022 trekt er een Politiek Tournee door de dorpen van de gemeente Zundert. Inwoners worden uitgenodigd om te komen luisteren, en vooral ook om zich te laten horen over de lokale politiek. Op 20 oktober is er een tournee in het Wierenbos in Wernhout. 

Gemeente Zundert heeft 19 gemeenteraadsleden en zo’n 22.000 inwoners. De 19 leden nemen besluiten over en voor inwoners. De gemeente wil de inwoners kennis laten maken met de lokale politiek. Want hoeveel invloed heb je als inwoner op al die besluiten? Hoe kan een inwoner zijn stem laten horen? Wat is de beste debattechniek? Over welke onderwerpen gaat de lokale politiek?

Over al deze vragen en meer gaat het in Politiek Tournee. We nodigen inwoners uit. Kom luisteren en laat je vooral horen.

Het programma

Er zijn vijf bijeenkomsten, verspreid over de vijf kernen van de gemeente Zundert. De bijeenkomsten zijn van 20:00 – 22:00 uur. De eerste was in Rijsbergen. De volgende bijeenkomsten zijn op:

  • 20 oktober in Wernhout (Wierenbos, Diepstraat 12)
  • 24 november in Achtmaal (De Nachtegaal, Van den Berghstraat 2)
  • 15 december in Klein Zundert (Levenslust, Klein Zundertseweg 60)
  • 26 januari in Zundert (Raadhuis, Markt 1)

De bijeenkomsten worden georganiseerd volgens de dan geldende corona-richtlijnen.

#Laatjehoren

Aanmelden voor 1 of meerdere bijeenkomsten kan door een e-mail te sturen naar griffie@zundert.nl. Meer informatie vind je op de webpagina over de Politiek Tournee.

(Bron/foto: gemeente Zundert)