Na twee lastige jaren is de branche voor het ballonvaren weer helemaal op gang gekomen. Het maken van een ballonvaart is populairder dan ooit. Dat weet ook het bedrijf Ballonvaartmaken.com. Dit bedrijf organiseert ballonvaarten in heel Nederland en België en is gevestigd in Breda. Regelmatig zijn er boven Rijsbergen luchtballonnen te zien. Het gebied rondom Rijsbergen is een mooie en populaire omgeving om te ballonvaren. Het is gevarieerd gebied vanuit de lucht en er zijn voldoende weilanden om op te stijgen en te landen.

Een ballonvaart is een hele bijzondere belevenis. Heel rustig zweef je door de lucht over het landschap. Het is erg rustig in de lucht. Je hoort en ziet van alles. Een ballonvaart is iets dat je toch wel minimaal een keer in je leven gedaan moet hebben. Het is een belevenis die doorgaans nog lang bijblijft. Wist je trouwens dat je in een ballon geen last hebt van hoogtevrees? Dat komt omdat je niet bent verbonden met de grond. Daardoor kun je niet inschatten hoe hoog je bent en valt de hoogtevrees helemaal weg.

Wil je dit avontuur eens ervaren, neem dan contact op met Ballonvaartmaken.com. Kijk voor meer informatie op www.ballonvaartmaken.com, of bel naar 076-2055268.