Op 12 december was de zaal van de Koutershof in Rijsbergen omgetoverd in een oranje getinte arena. De spelers waren leuk oranje uitgedost, van bril, hoed, muts, shirts, blouses en leuke andere versiersels. Ze hadden echt hun best gedaan. Onder onze verenging hebben we ook twee leden uit België, en die stonden in de kleuren van de rode duivels te spelen , met een vleugje oranje.

Het dubbeltoernooi werd in een andere variant gespeeld. Op 4 tafels werden telkens opnieuw iemand aan elkaar gekoppeld om zo een partij op tijd te spelen tegen een ander aan elkaar verbonden koppel. Dit keer geen telling tot 11 maar doortellen totdat de tijd om was. Na 6 rondes werden de individuele punten opgeteld en kwam er een winnaar uit. Wat was het spannend, maar vooral gezellig. Ook werden er prijzen uitgereikt voor de origineelste verkleedset. Uit eindelijk hadden we 3 winnaars, omdat we maar niet konden kiezen, die elk een leuke verrassing kregen.

In de altijd gezellige en nu zeker mooi in kerststijl versierde taveerne van de Koutershof hebben we nog gezellig wat gedronken en prijsuitreiking verzorgd. Er was voor iedereen een prijs om uit te zoeken. Maar de 1e prijs was een vissenkom met 2 oranje vissen. Deze vissen mochten mee naar huis naar onze clubkampioen Jan-Willem Weijgers. Als 2e eindigde Harm Verheggen en de 3e plaats was voor Desire van der Poel.