(Bron/foto: Cv de Aopelaanders)

Gisteravond is het carnaval 2023 afgesloten. Eerst werd er met de jongste door het dorp gelopen. Dik 180 lampionnen waren er dit jaar voor nodig om ieder kind te voorzien. Van de Koutershof ging de stoet slingeren door padjes, straten en pleinen naar de start plaats terug. Aldaar werd met zachte stemmetjes Gaopke weer in slaap gezongen. Slaap zacht en tot ziens bij het carnaval van 2024.

Op het Lindekesplein was het traditioneel afscheid nemen. Van een sleutel die terugging naar de gemeente, 3 sleutel figuren in de vereniging. Hofdames Romy en Ilse gaan helaas afscheid nemen van de vereniging. Wij danken jullie inzet enorm en hopelijk gaan we jullie nog vaak zien in het Aopelaand!

En dan hebben we nog onze Prins Jan Knillus. Na 4 bijzondere carnavallen, een optocht op de maandag, geen carnaval wegens corona, aangepaste carnaval wegens de nasleep en toch nog een normale carnaval, ga je het stokje overdragen. Namens de vereniging willen wij je ook heel erg bedanken voor de mooie jaren.

Het motto voor 2024?

We hebbe su66!!