(Bron/foto: Zundert Breed)

Na het succes van hun deelname aan De Hollandse Nieuwe (SBS6) en te gast bij Dumpert is het opmerkelijk duo Mel & Den bij veel mensen al bekend van hun liedjes o.a. Doe Posi en Dwergenlied.

Ze werken sinds een jaar of twee samen. Melanie Mutsers (Mel) uit Achtmaal en Dennie van den Bosch (Den) uit Gouda. afgelopen jaar hebben ze al heel veel leuke dingen mogen mee maken zoals optreden tijdens Zundert bloemencorso, Den Thuur, Café Marktzicht en café Ut Krisje, Ook hebben ze de afgelopen jaar gestaan op grote festivals zoals Kamping kitsch club Nederland, Festiland en Kamping kitsch club België. Ook zijn ze te gast geweest bij Dumpert. En ze hebben nu een succes met hun carnaval hit Doe Posi Posi en Dwergenlied. Nu zijn Mel en Den in de race voor een wildcard voor de Grote Prijs van Nederland

Mel en Den waren ook zeer verrast dat ze vrijdag opeens hun liedje voorbij hoorde komen op radiostation QMusic, Wij hopen dat jullie mee willen stemmen op Mel en Den. De top 3 gaat door naar de voorronde. Mel en Den begonnen op plek 26 van de 160 deelnemers er staat op dit moment op plek 6. Helpen jullie mee ?

Hoe werk het ?

Download de Sounders App. Na het downloaden van de app en nadat je bent ingelogd Klik je op ranking en klik je op de track waarop je wil stemmen op de knop “Stemmen”. Je ziet een melding om te stemmen of de gedeelde link te bekijken. Volg de instructies en stem eenmalig op de track door een rating te geven van 0 tot en met 5.

Voor de winnaar van de Grote Prijs ligt een cheque klaar van 10.000 euro. Mentos heeft zich als naamgevend hoofdsponsor verbonden aan de Grote Prijs van Nederland. Nieuws over de livecompetitie wordt verspreid via radiostation Qmusic – Nederland in het vrijdagavondprogramma Stephan’s Pianobar.

Zie voor meer informatie ook www.groteprijsvan.nl of Melenden.nl