(Bron/foto: Hoeve Vrede oord)
Hoeve Vrede Oord Facebook

Woensdag 15 en 29 maart zijn de openingstijden gewijzigd.
We zijn dan alleen in de ochtend open van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Ontmoetingshuis
Hoeve Vrede Oord is een plek, midden in de mooie natuur, waar iedereen binnen kan stappen, een kopje koffie of thee kan drinken en waar je je verhaal kwijt kunt en /of als daar behoefte aan is, je deel kan nemen aan verschillende vormen van activiteiten zoals bijvoorbeeld het werken in de moestuin, creatieve expressie zoals bijvoorbeeld schilderen en tekenen, samen eten of er samen op uit.  De mooie omgeving nodigt dan ook uit om te wandelen en te fietsen of een ritje te maken met de scootmobiel. We zullen onze activiteiten zo goed mogelijk afstemmen op de behoeften van onze bezoekers. Als er veel vraag is naar een bepaalde activiteit zullen we dit proberen te realiseren.

Wanneer?
Wij zijn iedere woensdag van 10.00 tot 16.00 uur geopend (vrije inloop), we werken zonder afspraak, wachtlijsten of verwijzing.  Wel vragen we een vrijwillige bijdrage voor deelname.

Waar?
Je bent welkom aan de Moersebaan 8g te Klein Zundert. Afspraak maken is niet nodig maar vind je het toch fijn om te melden dat je komt, of heb je vragen? Mail dan naar info@hoeve-vredeoord.nl. Wil je liever iemand spreken dan kun je op de woensdagen bellen tussen 9.00 en 10.00 uur op 06 – 866 575 08.

Wat zijn we aan het realiseren?
We zijn bezig met het realiseren van een zadenbibliotheek, plantenasiel, voedselbos, kruidentuin en een minibieb, Ook starten we met het maken van green bag lady tassen.

Doelstelling
De doelstelling van Ontmoetingshuis Hoeve Vrede Oord is:
Het creëren van een ontmoetingsplek waar mensen kunnen samenkomen, waar iedereen zich welkom en veilig voelt, men zich kan ontwikkelen en iets voor een ander kan betekenen.

  • Eenieder die behoefte heeft aan een leuke invulling van “loze uurtjes”. Het verminderen van eenzaamheid onder jongeren én ouderen. Het bieden van een zinvolle daginvulling.
  • Voor mensen die het door omstandigheden moeilijk hebben (gehad) en terug een plek willen vinden tussen de anderen in de samenleving.

Tot ziens!

Hanneke en Eric -Jan

Vorig artikelSt Cecilia Rijsbergen zoekt bestuursleden
Volgend artikelVerkiezingen Provinciale Staten en Waterschappen