(Bron/foto: Zundert Alert)

Beste inwoners van Achtmaal en omstreken,

Zoals jullie wellicht al hebben vernomen via de media, een dumping van drugsafval plaatsgevonden in Achtmaal. Dit vond plaats in het bos op de Roosendaalsebaan, op het pad tussen ‘T Proathuys en de parkeerplaats op de Buissedreef.

Ik hoef u denk ik niet uit te leggen hoe schadelijk dit is voor de natuur en hoe groot het schadebedrag is om dit op te ruimen.

Uiteraard doet de politie onderzoek naar deze dumping. Daarom wil ik iedereen vragen zijn/haar camerabeelden te bekijken tussen 00:00 en 03:00 uur. Met name bewoners die langs de doorgaande wegen wonen, richting Zundert/Schijf/Wernhout/Nieuwmoer.

Wij zijn erg benieuwd of hier bestelauto’s cq kleine vrachtwagens op te zien zijn. Heeft u beelden dan horen we dat graag! U kunt ons bereiken via 0900-8844 of via een dm op ons instagram account: wijkagenten_gemeentezundert (let op, dit account wordt niet 24/7 bekeken).

Weet u meer over deze dumping of heeft u vermoedens. Melden helpt! Indien u dat 100% anoniem wil doen kan dit via www.meldmisdaadanoniem.nl of telefonisch via 0800-7000.

Alvast dank!

Met vriendelijke groet,

Marten Bullema (wijkagent)