(Bron/foto: Wielerdorp Rijsbergen)

Lieve vrienden van ons mooie Wielerdorp Rijsbergen,

We hebben ook dit jaar keihard gewerkt om van onze 5e editie een knalfeest te maken. En we kijken dan ook terug op een prachtige dag!

Vrijwilligers zijn op de dag zelf en in de voorbereiding ontzettend belangrijk voor ons, zonder jullie kunnen wij dit niet voor elkaar krijgen. Alle handjes nogmaals op elkaar voor al onze Wielerdorp toppers!

En ook onze sponsoren, zij zijn onmisbaar en zorgen ervoor dat de Speer van Rijsbergen kan draaien. Wij willen via deze weg nogmaals al onze sponsoren bedanken voor hun bijdrage.

Samen met jullie hebben we voor Spieren voor Spieren een mooi bedrag van €7.500,-. Daar mogen we ontzettend trots op zijn!

We hebben de 1.100 deelnemers mogen ontvangen en met een hoop positieve reacties kijken we uit naar de 6e editie in 2024. Heb je meegefietst vergeet dan zeker je recensie niet achter te laten via https://www.fietssport.nl/beoordelen/toertocht/54281

Nog een paar mededelingen:

De foto’s komen in de loop van de week online op onze website en socials.

Ook zijn er een paar lootjes getrokken bij de loterij die niet zijn opgehaald, lotnummer: wit 557, oranje 66 & wit 555, had jij prijs? Dan kun je je melden via info@despeervanrijsbergen.com

Had je prijs maar deze moet nog verzilverd worden? Ook dan kun je mailen naar info@despeervanrijsbergen.com Wij willen nogmaals iedereen bedanken voor een super mooie dag! We zien jullie snel wielervrienden.

A bientôt in ons mooie Wielerdorp Rijsbergen!