(Bron/foto’s : Zundert breed)

Eigenaar gezocht

Lekker een stukje lopen in de omgeving van de Klein Maalbergenstraat Wernhout. In onze mooie natuur, op de vroege ochtend levert toch wel een schrikbeeld op die ook nu weer werkelijkheid is gebleken. De maïs staat er goed bij en dan zie je een stukje plastic. Je gaat beter kijken en je schrikt jezelf wezenloos. Een grote berg afval, waaronder een matras, is in de sloot gedumpt. Dit is voor de (oud) eigenaar wellicht een stuk goedkoper dan het op een eerlijke en verantwoorde manier naar de milieustraat in Zundert te brengen. Als IK maar een schone zolder/kamer/huis heb.

Heb je iets gezien meld het dan aan de gemeente of politie.

Vindt u tuinstoelen, keukenkastjes, tegels of puin in de natuur? Meld dit dan. Dit kan 24 uur per dag via Signalen: https://meldingen.zundert.nl/.

Via milieuklachten.nl: Mocht u getuige zijn van een afvaldump of een drugsdumping probeert u dan zoveel mogelijk details op te schrijven en door te geven. U kunt zelfs proberen foto’s te maken. Maar wees altijd voorzichtig; de situatie kan snel onder spanning komen te staan als u wordt gezien of wordt aangesproken.