(Bron / afbeelding: Zundert Breed)

Corso Zundert is goed per fiets, met het openbaar vervoer en met de auto te bereiken. U kunt uw bezoek voorbereiden door een kijkje te nemen op www.corsozundert.nl/bereikbaarheid waar alle informatie bij elkaar is gezet.
Uiteraard bent u met uw fiets van harte welkom in Zundert. U kunt uw fiets meenemen tot voorbij de entreeposten van de corsoroute. Het kan echter binnen en rondom het parcours erg druk zijn. Daarom is het mogelijk om uw fiets te stallen in een van beide bewaakte fietsenstallingen net buiten de corsoroute.

Als u gebruik wilt maken van het openbaar vervoer, neemt u vanaf Station Breda of Centrum Breda buslijn 115 naar Zundert. Arriva zet speciaal voor Corso Zundert extra bussen in op deze lijn. De bus zet u af net voor de entree.
Voor bezoekers met de auto zijn er verschillende aanrijdroutes en parkeerplaatsen gecreëerd. Voor een overzicht verwijzen we u graag naar de eerder genoemde webpagina. Ter plaatse wordt u ook de weg gewezen door verkeersregelaars. Volg hun instructies op voor uw eigen gemak en de veiligheid van onze bezoekers.

Wij hopen uw bezoek aan Corso Zundert hiermee een goede start te kunnen geven.