(Bron/foto: Charlotte van Meer)

𝑹𝒂𝒑𝒐, 𝒃𝒆𝒅𝒂𝒏𝒌𝒕!

Na 5 mooie jaren met kansen, het ontmoeten van zoveel leuke mensen en het vergaren van veel kennis over de aardbeienwereld, heb ik besloten om aan een nieuw avontuur te beginnen.

𝑳𝒐𝒕’𝒔 𝑶𝒇𝒇𝒊𝒄𝒆 𝑺𝒖𝒑𝒑𝒐𝒓𝒕

Mijn bedrijf. Onwerkelijk, spannend maar zo ontzettend veel zin om in september te gaan starten! Achter de schermen wordt er van alles geregeld en ben ik connecties aan het maken in het ‘’nieuwe’’ werkveld. Het werkveld is misschien nieuw, mijn aanbod daarentegen niet.

𝑾𝒂𝒕 𝒈𝒂 𝒊𝒌 𝒂𝒂𝒏𝒃𝒊𝒆𝒅𝒆𝒏?

Ik ga bedrijven ondersteunen met werkzaamheden waar zij geen tijd of invulling voor hebben. Vraagstukken die energie kosten, eigenlijk prioriteit hebben maar waar niet genoeg handjes voor zijn. Hierbij valt te denken aan 𝗯𝗮𝗰𝗸 𝗼𝗳𝗳𝗶𝗰𝗲 𝘁𝗮𝗸𝗲𝗻 (email- en afsprakenbeheer, administratie/registratie, facturatie etc.) maar ook 𝗽𝗿𝗼𝗷𝗲𝗰𝘁𝗼𝗻𝗱𝗲𝗿𝘀𝘁𝗲𝘂𝗻𝗶𝗻𝗴. Het opstellen en bewaken van een planning, onderhouden van communicatie en documenteren van informatie zijn hier voorbeelden van.

Ook kun je contact met mij opnemen voor 𝗲𝘃𝗲𝗻𝘁𝗽𝗹𝗮𝗻𝗻𝗶𝗻𝗴. Zoek jij iemand die een vergadering, training of een klantendag voor je kan plannen, organiseren en hosten? Mail of bel mij gerust voor de mogelijkheden.

𝑨𝒂𝒏 𝒘𝒆𝒍𝒌𝒆 𝒃𝒆𝒅𝒓𝒊𝒋𝒗𝒆𝒏 𝒃𝒊𝒆𝒅 𝒊𝒌 𝒎𝒊𝒋𝒏 𝒅𝒊𝒆𝒏𝒔𝒕𝒆𝒏 𝒂𝒂𝒏?

Bedrijven die overlopen met werk, de tijd die ze hebben efficiënter in willen zetten, behoefte hebben aan meer structuur en overzicht en/of een sparringmaatje zoeken. Dit bied ik niet specifiek aan één sector aan, lekker divers en allround dus! Het zou natuurlijk superleuk zijn om aan de slag te kunnen binnen mijn netwerk maar ik kijk er ook heel erg naar uit nieuwe connecties te maken.

Werkzaamheden kunnen vanuit mijn thuiskantoor of op locatie uitgevoerd worden.

𝗢𝗳𝘁𝗲𝘄𝗲𝗹: zorgen voor structuur en organisatie, sparren over projecten en deze verwezenlijken maar vooral 𝐬𝐚𝐦𝐞𝐧 succes creëren. Zowel voor mijn bedrijf als het bedrijf waar ik mee samenwerk.

Herken jij jou bedrijf hierin? Ben je benieuwd naar wat ik voor jou bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met mij op via info@lotsofficesupport.nl of +316 15023828.

Ik kijk enorm uit naar alle leuke, toekomstige samenwerkingen!

https://www.instagram.com/lotsofficesupport/

https://www.linkedin.com/in/charlotte-van-meer-5225b950/