(Bron/foto: Etten-Leur city app)

Van 23 december tot en met 7 januari klinkt weer “PISTE VRIJ…” in het Brabantpark in Etten-Leur. De achtste editie van KerstCircus Etten-Leur is 100% live en zorgt voor nóg meer beleving.

Geniet ook deze Kerstvakantie weer van een nieuwe, sprankelende familievoorstelling van 2 uur. Met 12 internationale topartiesten (8 nationaliteiten), spraakmakende optredens, muzikale clowns, vertederende dieren, een live circusorkest en (nieuw) een showballet. Al deze ingrediënten samen maken dit circus uniek in Nederland! En niet te vergeten: de meet&greets met de artiesten na afloop van de show. “Hier is alles echt een oprecht”, aldus Kevin van Geet Circusproducties

Afgelopen jaar was het circus goed voor zo’n 13.000 bezoekers. Dat maakt dat het de komende editie een nieuwe mijlpaal kan bereiken. De kans is namelijk heel groot dat bij deze achtste editie de 100.000ste bezoeker sinds het eerste Kerstcircus in Etten-Leur verwacht wordt. Ben jij de gelukkige, dan krijg je een levenslange vrijkaart voor het circus!

Van Geet maakte dat vandaag, in het bijzijn van de bekende Johan Vlemmix, bekend.

Lees alles over het circus in je city app en op etten-leurcityapp.nl

Kerstcircus Etten-Leur – Etten-Leur (stappen-shoppen.nl)