Afgelopen zomer kleurde de lucht boven Rijsbergen met het Ballonspektakel. Wil jij jouw plekje alvast bemachtigen voor een volgende editie, of vind je het gewoon leuk om op een ander moment een ballonvaart te maken in de regio Rijsbergen / Zundert, dan is dat nu mogelijk via Ballonvaartmaken.com. Omdat ballonvaarders graag boven deze omgeving varen kunnen we nu een leuke korting aanbieden van maar liefst 15 euro per ticket. Een ticket is sowieso een jaar geldig en wordt verlengd als het vanwege het weer niet door kan gaan.

Gebruik de kortingscode rd15 voor 15 euro korting. Deze code is nog de gehele maand geldig.

Wist je dat via het zusterbedrijf Vluchtmaken.com ook mogelijk is om andere activiteiten in de lucht te ondernemen. Denk hierbij aan paragliden, zweefvliegen, vlieglessen en skydiven. Zie www.vluchtmaken.com voor meer informatie. In de meeste gevallen is bovenstaande kortingscode ook van toepassing. Neem contact op voor meer informatie.