(Bron/foto: Zundert voor Elkaar)

ONDERSTEUNING TIJDENS EINDEXAMENS

Lijkt het u leuk om een actieve rol te vervullen op Mencia Sandrode, of kent u iemand die het leuk zou vinden om ons op school te ondersteunen? Tijdens de eindexamens kunnen we de hulp van ouder(s)/verzorger(s) en/of gepensioneerden goed gebruiken!

Hoe werkt het?

Onze roostermaker zal voordat de examens beginnen contact met u opnemen om te vragen op welke dagen u beschikbaar bent. Als u uw beschikbaarheid hebt doorgegeven plannen we u in als surveillant en ontvangt u van ons een rooster met dagen en tijden waarop we u verwachten.

Welke taak vervult u?

Als surveillant houdt u (zelfstandig) toezicht op een groep leerlingen die een schoolexamen maakt. U houdt de aanwezigheid bij en zorgt dat de toetsen nadat deze gemaakt zijn op de juiste plek terecht komen. Alvorens u de eerste keer komt surveilleren verzorgen wij een instructie waarin wordt uitgelegd wat de regels en afspraken op school zijn en hoe wij met elkaar samenwerken.

Hoe kunt u zich opgeven?

Maak uw interesse kenbaar door uw naam en telefoonnummer door te geven via e-mail [e-mailadres verborgen]. Wij nemen daarna contact met u op voor een kennismaking.

voor meer informatie en contact klik op de link!

https://www.zundertvoorelkaar.nl/hulpvragen/360007

#vrijwilligerswerk#gemeenteZundert#school#MenciaSandrode