(Bron/foto: Heemkundekring de drie heerlijkheden)

Zaterdag 28 oktober, uitdeling leerlingenkaarten Sint Bavoschool

Bent u geboren in de periode 1968 tot en met 1997 en heeft u op de Sint Bavoschool in Rijsbergen gezeten? Dan is de kans groot dat uw leerlingenkaart nog bestaat. Sint Bavoschool en Heemkundekring De Drie Heerlijkheden hebben oude leerlingenkaarten uitgezocht, gesorteerd en klaargezet om aan u te overhandigen. Aansluitend op de feestweek in het kader van 100 jaar Sint Bavoschool, kunt u op zaterdagmiddag 28 oktober van 13.00 uur tot 16.00 uur naar het IKC in Rijsbergen komen om te zien of uw leerlingenkaart nog aanwezig is.

Op de meeste leerlingenkaarten staat naast informatie over uw ouders en adres ook uw rapportcijfers én bij wie u destijds in de klas heeft gezeten. En op bijna alle leerlingenkaarten zit een kleurenfoto uit uw jonge jaren.

Helaas ontbreken van enkele geboortejaren een flink aantal leerlingenkaarten. Dit zijn de geboortejaren 1973, 1974, 1975, 1990 en 1993 tot en met 1997.

Waarschijnlijk zijn een aantal leerlingen verhuisd en zijn deze niet in staat om te komen. De ouders van die leerlingen zijn ook welkom om de kaarten van hun kinderen op te halen.

En Heemkundekring De Drie Heerlijkheden is geïnteresseerd in klassenfoto’s. Als u deze meebrengt dan kunnen wij die meteen scannen en daarmee onze collectie uitbreiden.

Graag zien wij u in het IKC, Sint Bavostraat 5 te Rijsbergen op zaterdag 28 oktober van 13.00 uur tot 16.00 uur.